Beter worden!

door | jun 28, 2021

Spring is partner in Excelleren.

In de bedrijven waar wij komen is er een continue drive om beter te worden, zo niet de beste te worden. Dat is een mooie uitdaging, zeker in de dynamische wereld waar we nu in werken en leven.

Toch kent ‘beter worden’ ook een andere kant. Het is al langer een toenemend probleem in veel bedrijven. Mensen ervaren een hoge mate van stress. En de mensen die zich ziek melden hebben steeds vaker te kampen met mentale klachten.

Beter worden is dan eerder een weg door een diep dal, dan dat het voelt als werken aan de beste willen zijn. De stap om hulp te vragen is vaak groot. Toch is ook dit ‘beter worden’ een vorm van excelleren.

Het feit dat je niet gelukkig bent, geen energie meer hebt of helemaal op bent vertelt je dat het tijd is om zaken anders aan te gaan pakken. Dat is geen probleem wat je moet fixen, maar een kans om er achter te komen wat echt bij je past.

Het begint dus met er anders naar te kijken!

De Corona maatregelen worden langzaamaan verder terug geschroefd. En dan is het net als bij het moment dat je vakantie krijgt. Pas dan voelen mensen, als er een zee van ruimte voor hen ligt, hoe moe ze zijn. En hoeveel tol de afgelopen periode gevraagd heeft van ze.

Nu is dan ook het moment om in gesprek te gaan met je mensen. Vraag hoe het met ze gaat en wat ze nu nodig hebben. Kijk waar je ondersteuning kunt bieden. Voorkom dat mensen langdurig gaan uitvallen. Om beter te worden hoef je immers niet eerst ziek te zijn!

Als partner in excelleren bieden we ook op dit stuk ondersteuning op maat. Wij doen dit vanuit een 6-stappen-programma binnen een tijdsbestek van 3 maanden. In 6 sessies werken we aan het optimaliseren van de mentale veerkracht van mensen. Daarbij borgen we deze duurzame ontwikkeling binnen de werkcontext. Dé basis om voortdurend beter te worden. Als mens én als bedrijf!

Benieuwd naar ons programma? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Wat kunnen we voor je betekenen?

Adres

Hoek 21
5571 GJ  Bergeijk

Bel ons

Peet:   +31 6 46403336
Mieke: +31 6 15092859

E-mail ons

mieke@wijzijnspring.nl