Wij zijn Spring

Verbondenheid, saamhorigheid en het besef dat je elkaar nodig hebt.

Ik ben Mieke, trotse en dankbare moeder van twee kanjers van dochters en gezegend met veel lieve mensen om me heen. Relaties in de breedste zin van het woord zijn belangrijk voor me; ze maken me blij en geven me energie.

Ik ben altijd op zoek naar de kracht in mensen. Omdat ik geloof dat daar de sleutel ligt voor persoonlijke groei. Ik ben oprecht geïnteresseerd in waar mensen blij van worden, waar ze passie voor hebben en waar ze goed in zijn.

Ik weet hoe het is om werk te doen wat onbevredigend is en waarbij er sprake is van een ongezonde energiebalans. Werk doen wat aansluit bij je talenten, passie en kwaliteiten zorgt ervoor dat het bijna vanzelf gaat. Ik weet dat dat echt mogelijk is.

Iedereen wil impact hebben. Het verschil kunnen maken, van betekenis zijn. Hoe groot of klein dan ook. Want uiteindelijk is dat in de kern waar we allemaal naar verlangen en daar draag ik graag aan bij.

Mieke van der Hamsvoort:

Ik ben Peet, geboren in 1965 in een mooi dorp in de Betuwe. Van nature een rasoptimist, die altijd het mooie in mensen ziet.

Samen met Wilbert sta ik aan het roer van ons dynamisch samengesteld gezin met 6 kinderen. Ik ben trots op wie we samen zijn en dat er in ons leven ruimte is om onze fijne plek te delen met mensen die dat even nodig hebben. Als je daar nog een hond, 3 katten en kippen bij optelt snap je dat er bij ons nooit sprake is van ‘a dull moment’.

Ik houd van mensen. En vooral van mensen met een rafelrandje. Mensen die zich om wat voor reden dan ook anders voelen. Ik geloof in een wereld waarin ieder mens ertoe doet en kan bijdragen. Niet door zich aan te passen, maar juist door zichzelf te zijn.

Ik heb altijd gedroomd van een eigen bedrijf en ben er trots op dat ik samen met Mieke deze droom heb waar kunnen maken. En het is nog veel leuker dan ik ooit gedacht had. Samen maken we de wereld mooier!

Peet van Laar:

Onze deskundigheid

 

Wij zijn Mieke van der Hamsvoort en Peet van Laar en wij zijn experts op het gebied van leren & ontwikkelen. Met jarenlange ervaring in zowel de zorg als het bedrijfsleven. We combineren een achtergrond in Organizational Learning (Opleidingskunde en Sociale Wetenschappen) met jarenlange ervaring binnen Human Resources als trainer, coach en adviseur op uitvoerend en strategisch niveau. Daarnaast hebben we onszelf voortdurend ontwikkeld. Onder andere in breintechnieken, intrinsieke motivatie, intuïtief leiderschap en systemisch werken.

Mieke van der Hamsvoort en Peet van Laar: team Spring

Onze drijfveer

De kwaliteit van de werkrelaties bepaalt de kwaliteit van het werk. Als je vanuit je eigen kracht bijdraagt aan het geheel geeft dat plezier en energie. Met ons werk bouwen we aan mooie mensgerichte organisaties. Waarin eenieder doet waar hij of zij goed in is en een steentje bijdraagt aan het resultaat van de organisatie. Mensen maken het verschil. Het loont om daarin te investeren!

 

We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen. In wat hen drijft en hoe ze zich verhouden tot anderen. We verschuilen ons niet achter professionele distantie, maar zijn betrokken en zeggen het zoals het is. We laten ons niet afleiden en hebben een rotsvast vertrouwen dat we er samen uitkomen. Met altijd de gewenste koers op het vizier. Daarom ook ons motto “Zacht op inhoud, hard op resultaat!”

Neem contact op

Wat kunnen we voor je betekenen?

Adres

Hoek 21
5571 GJ  Bergeijk

Bel ons

Peet:   +31 6 46403336
Mieke: +31 6 15092859

E-mail ons

mieke@wijzijnspring.nl