Excelleren doe je samen.

door | jun 28, 2021

Ik ben van het analyseren. Zij staat met haar voeten in de klei.

Ik ben creatief en wat chaotisch. Zij is van de planning en zet zaken strak weg.

Ik ben van de feestjes vieren. Zij is al weer onderweg naar de volgende uitdaging.

Ik ben Spring. Zij ook!

Het is zeker niet altijd gemakkelijk; onze verschillen. Maar het één kan niet zonder het ander. Het is vooral onze gezamenlijke ambitie, “Spring laten groeien”, die ons bindt! We hebben elkaar nodig. Zo simpel is dat.

Dat het niet altijd simpel is, zien wij in onze dagelijkse praktijk. Werk is er genoeg en de mensen werken keihard. Maar toch is dat geen garantie tot succes. Vaak wordt de verklaring gezocht in het gebrek aan betrokkenheid of de competenties van individuele collega’s.

Wij geloven daar niet in! Tuurlijk wil je bekwame mensen die betrokken zijn bij je bedrijf. Maar het zijn vooral de relaties die het verschil maken. En het besef dat je elkaar nodig hebt.

Dat is de reden dat de insteek van onze trajecten altijd de combinatie van persoonlijke ontwikkeling en het versterken van de onderlinge werkrelaties is. Leren doe je alleen, maar excelleren doe je samen!

Het resultaat; stevige mensen die samen werken om de gezamenlijke ambitie te realiseren. Een team dat elkaars krachten én zwakke kanten kent. En daarin iets voor elkaar willen betekenen. Collega’s die open het gesprek aan gaan en afspraken na komen. Kortom een team dat excellent presteert in een dynamische omgeving.

Ben je benieuwd of Spring iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op. Als jij zorgt voor een kop koffie, komen wij graag langs. Vrijblijvend. We denken graag met je mee!

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Wat kunnen we voor je betekenen?

Adres

Hoek 21
5571 GJ  Bergeijk

Bel ons

Peet:   +31 6 46403336
Mieke: +31 6 15092859

E-mail ons

mieke@wijzijnspring.nl