Feest:

5 jaar Spring!

Onze wens: we vieren dat samen met jou!

Want dat realiseren we ons erg goed. Zonder jou waren we nooit zo ver gekomen. Niet voor niets is onze slogan: “Excelleren doe je samen!” Iedere klant betekent voor ons een nieuw avontuur. Geen enkel verhaal is hetzelfde. En dat maakt ons werk ook zo mooi.

Mieke van der  Hamsvoort en Peet van Laar: team Spring

Vijf jaar geleden zijn we gestart als jonge ondernemers (nou ok, dat moet je maar niet te letterlijk nemen). En wat hebben we veel geleerd samen. Ondernemen betekent immers niet alleen werken in je bedrijf, maar ook werken aan je bedrijf.

 

Hoe mooi is het dan als je samen heel complementair blijkt te zijn. Samen weten we het hele pallet dat nodig is te bedienen. En dat we zo anders zijn brengt ons ook telkens verder. We gaan het niet uit de weg als het soms moeilijk is. We gaan het aan. Het moedige gesprek voeren noemen we dat.

 

Dat is lang niet altijd makkelijk, maar het blijkt telkens weer zo de moeite waard. Het is de basis van excelleren. Weten wie je bent en waar je krachten, maar ook je uitdagingen liggen. Weten wie de ander is, waar diens krachten, maar ook diens uitdagingen liggen. En het dan aangaan samen.

 

Alles kan op tafel komen. Lastige zaken als dat nodig is. Maar ook taart, want we vieren graag een feestje. Vijf jaar Spring staat voor een bulk aan ervaring. En we zijn nog lang niet klaar. Integendeel de ambities groeien alleen maar. Het bubbelt en het bruist.

 

Neem een kijkje op onze website om te zien hoe we dingen aanpakken. En volg ons op LinkedIn. Want het is ons jubileumjaar. En dat vieren we graag met jou!

Adres

Hoek 21
5571 GJ  Bergeijk

Bel ons

Peet:   +31 6 46403336
Mieke: +31 6 15092859

E-mail ons

mieke@wijzijnspring.nl